Smeorene, nu mai dicleşti la oglindă? Pare-ni-se că tu aduci mai mult cu… Diamant!

17 octombrie, 2011 2 comentarii

Supărat nevoie mare că a primit la redacţia VTV-ului o scrisoare din partea patronului trustului e presă PRO ExpreS, Alin Barbu, pe care acesta, ulterior, a şi publicat-o în paginile ziarelor noastre, în care îi atrăgea gunoiului presei, George Smeoreanu, asupra faptului că, decât să-i fie ciudă că editorul-şef al PRO ExpreS are şi bani şi curve fiind şmecher de şmecher, mai bine ar da şi el pe la un sex shop şi şi-ar cumpăra nişte alifii pentru potenţă. Bine, asta dacă nu cumva intenţionează, în continuare, să se hazardeze în citate din Goethe şi Aristotel atunci când, cine ştie din ce greşeală, vreo fată ar accepta să se fută cu el, VTV-istul ordinar a scris, nu cu mult timp în urmă, în revista Criterii Pulitice pe care o scoate cân mai reuşeşte să convingă vreun primar ca să-l mituiască cu vreo câteva sute de milioane, aşa cum i-a mers cu Horăscu, de la Prundeni, comentând un comunicat de presă al Judecătoriei Râmnicu Vâlcea prin care târfele în robe anunţau trimiterea lui Alin Barbu în judecată, fapt ce nu s-a mai judecat pe urmă, căci aceste zdrenţe nu au, se pare, tupeul ca să ducă la bun sfârşit ce au început, conştientizând, probabil, pe muchie de cuţit, că dacă vor continua să ne judece, vor pierde enorm, că vezi doamne, în opinia lui Smeoreanu, Alin Barbu este comparabil cu ziaristul ţiganilor, domnul Diamant. Apoi, mai pohalea, bre, ca parahol teporea! Uită-te dracu-n oglindă, maimuţoi căcănar, că eu, judecând mai ales după poza pe care mi-ai montat-o chiar tu lângă Diamant, nu am nici mustaţă, n-am nici faţă de tuci ca a ta, dragă ziarist cu pula moartă, ci sunt şmecher de şmecher. Acu, nu ştiu, oi fi şmecher, n-oi fi, dar din poza pe care mătăluţă mi-ai pus-o aici, sigur sunt, nu-i aşa? Ca atare, eu îţi zic, bre Smeorene, doar atât:

Dacă ai sânge-n coaie, scoateţi pula din izmene

Şi mai taieţi vreo două vene,

În direct, la VTV,

Cin’ te vede să se minune

Şi să i se facă milă de tine,

Să-ţi doneze nişte pastile,

Ori, o gonflabilă, mai bine,

Că aia e deşteaptă tot aşa… cam ca tine

Şi o suge de la oricine!

• Alin BARBU,

e-mail: alyn_propress@yahoo.com

web site: www.publipro.ro

blog: alynbarbu.wordpress.com

telefon mobil:0729-507.307

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , , , , , PROExtrem
2 comentarii to “Smeorene, nu mai dicleşti la oglindă? Pare-ni-se că tu aduci mai mult cu… Diamant!”
  1. Laurentiu spune:

    Esti dat dracu Aline ,l-ai citit bine pe Smeurica, doar ca i-ai desenat o pula cam mare, pai ori e bleaga ori…E ramolit Smeurica,mirtoaga rau de tot da stie sa suga bani

  2. Gigi Sampon spune:

    Pe Zmeureanul asta l-ash pune sa dea limbi la 100 de babe nespalate si sa i se incalceasca mustatza cu maclavais de la pizda lor. Este un jegos si un libidinos. Este cel mai gretos realizator de emisiuni. Sa-l vad cand nu o mai fi Radulescu primar, pe cine mai linge in cur si pe unde scoate apoi camasa pentru toate magariile pe care le-a facut. Nu merita nici sa te pishi pe fatza lui, un mancator de diaree. Om de 2 lei, fara valoare. Un pupincurist jerpelit.

Comenteaza articolul

(necesar)

(necesar)Ziarele PubliPro


Pentru a citi un ziar dati click pe sigla lui...