Filmări/Foto

Vrei să imortalizezi momentele de neuitat din viaţa ta? Apelează cu încredere la serviciile noastre foto-video, în orice moment. Preţuri care sfidează orice concurenţă! Calitate garantată! Vedeţi, mai jos, oferta noastră completă de servicii, lista completă a preţurilor noastre precum şi imagini foto-video cu mostre din activitatea noastră de până acum.  Cerem şi oferim seriozitate maximă! Preţurile din lista disponibilă mai jos nu includ TVA şi sunt negociabile în funcţie de serviciile negociate de client în momentul încheierii contractului de prestări servici publicitare speciale pe care îl puteţi descărca, de asemenea, de mai jos. Contactaţi-ne, cu încredere, la orice oră, la numărul de telefon: 0729-507.307, sau prin e-mail, la adresa: alyn_propress@yahoo.com!

– Servicii profesionale în slujba tuturor celor care îşi doresc amintiri de neuitat de la diverse evenimente de importanţă deosebită din viaţa lor, din excursii, luni de miere etc.

– Servicii profesionale în slujba artiştilor care doresc realizarea de demo-uri cu muzica, filmele, piesele de teatru etc., creaţii sau/şi interpretări proprii, la preţuri care sfidează orice concurenţă.

– Serviciile includ:

1. filmări video

2. fotografii

3. montaj video

4. montaj foto

5. închiriere echipamente audio-video.

– Lista de preţuri:

 

•pentru evenimente precum: nunţi, botezuri, diferite petreceri şi evenimente private:

 

♦o oră de filmare = 100 euro

♦pentru minim 3 ore de filmare = 75 euro

♦pentru 4 ore de filmare = 70 euro

♦de la peste patru ore de filmare, preţul se calculează înmulţind numărul de ore de filmare dorite cu preţul standard pentru o oră de filmare (100 de euro X nr de ore dorite)

♣ Preţ servicii foto: 1 RON/foto procesată şi prelucrată

•pentru evenimente ce implică deplasări în ţară, precum excursii, documentare etc.:

 

♦o oră de filmare = 250 euro

♦pentru minim 3 ore de filmare = 115 euro

♦pentru 4 ore de filmare = 105 euro

♦de la peste patru ore de filmare, preţul se calculează înmulţind numărul de ore de filmare dorite cu preţul standard pentru o oră de filmare (250 de euro X nr de ore dorite)

♣ Preţ servicii foto: 2,2 RON/foto procesată şi prelucrată


***deplasarea cameramanilor noştri în excursiile pe teritoriul ţării alături de beneficiari se face numai cu autoturismul proprietatea noastră, situaţie în care, la preţul total al serviciilor noastre, se va adăuga preţul transportului, de 0,6 RON/KM.

***cazarea şi mâncarea, în cazul deplasărilor în excursii pe teritoriul ţării alături de beneficiari va fi asigurată de către beneficiari şi va fi independentă de contractul încheiat între părţi. În cazul în care beneficiarul doreşte să se exonereze de această obligaţie, la preţul din contract pentru serviciile prestate de noi, se va adăuga suma de minim 500 RON/zi.

•pentru evenimente ce implică deplasări în afara ţării, precum excursii, documentare etc.:

 

♦o oră de filmare = 50 euro

♦pentru minim 3 ore de filmare = 100 euro

♦pentru 4 ore de filmare = 90 euro

♦de la peste patru ore de filmare, preţul se calculează înmulţind numărul de ore de filmare dorite cu preţul standard pentru o oră de filmare (50 de euro X nr de ore dorite)

♣ Preţ servicii foto: 3,1 RON/foto procesată şi prelucrată


***deplasarea cameramanilor noştri în excursiile din afara teritoriului ţării alături de beneficiari se face numai cu mijlocul de transport aflat la dispoziţia beneficiarului, costurile totale fiind suportate de către beneficiarul serviciilor noastre.

***cazarea şi mâncarea, în cazul deplasărilor în excursii în afara teritoriului ţării alături de beneficiari va fi asigurată de către beneficiari şi va fi independentă de contractul încheiat între părţi. În cazul în care beneficiarul doreşte să se exonereze de această obligaţie, la preţul din contract pentru serviciile prestate de noi, se va adăuga suma de minim 500 EURO/zi.

•pentru evenimente precum lunile de miere ale tinerilor căsătoriţi ce implică deplasări în ţară:

 

♦o oră de filmare = 175 euro

♦pentru minim 3 ore de filmare = 133 euro

♦pentru 4 ore de filmare = 120 euro

♦de la peste patru ore de filmare, preţul se calculează înmulţind numărul de ore de filmare dorite cu preţul standard pentru o oră de filmare (175 de euro X nr de ore dorite)

♣ Preţ servicii foto: 4 RON/foto procesată şi prelucrată


***deplasarea cameramanilor noştri pe teritoriul ţării alături de beneficiari se face numai cu autoturismul proprietatea noastră, situaţie în care, la preţul total al serviciilor noastre, se va adăuga preţul transportului, de 0,6 RON/KM.

***cazarea şi mâncarea, în cazul deplasărilor în excursii de genul lunilor de miere pe teritoriul ţării alături de beneficiari va fi asigurată de către beneficiari şi va fi independentă de contractul încheiat între părţi, beneficiarul trebuind de asemenea să accepte plata cazării şi mesei şi pentru însoţitorul/însoţitoarea cameramanului/cameramanei. În cazul în care beneficiarul doreşte să se exonereze de această obligaţie, la preţul din contract pentru serviciile prestate de noi, se va adăuga suma de minim 1.500 RON/zi.

•pentru evenimente precum lunile de miere ale tinerilor căsătoriţi ce implică deplasări în afara ţării:

 

♦o oră de filmare = 500 euro

♦pentru minim 3 ore de filmare = 247 euro

♦pentru 4 ore de filmare = 240 euro

♦de la peste patru ore de filmare, preţul se calculează înmulţind numărul de ore de filmare dorite cu preţul standard pentru o oră de filmare (500 de euro X nr de ore dorite)

♣ Preţ servicii foto: 5,3 RON/foto procesată şi prelucrată


***deplasarea cameramanilor noştri în excursiile gen lună de miere a tinerilor căsătoriţi în afara teritoriului ţării alături de beneficiari se face numai cu mijlocul de transport aflat la dispoziţia beneficiarului, costurile totale fiind suportate de către beneficiarul serviciilor noastre.

***cazarea şi mâncarea, în cazul deplasărilor în excursii gen lună de miere a tinerilor  căsătoriţi în afara teritoriului ţării alături de beneficiari va fi asigurată de către beneficiari şi va fi independentă de contractul încheiat între părţibeneficiarul trebuind de asemenea să accepte plata cazării şi mesei şi pentru însoţitorul/însoţitoarea cameramanului/cameramanei. În cazul în care beneficiarul doreşte să se exonereze de această obligaţie, la preţul din contract pentru serviciile prestate de noi, se va adăuga suma de minim 2.000 EURO/zi.

•pentru videoclipuri:

 

♦dacă nu este necesară deplasarea în ţară, preţul este de 25 de euro pe ora de lucru (prin oră de lucru a se înţelege timpul în care ne aflăm la dispoziţia beneficiarului, iar nu ora de filmare în sine. Spre exemplu, pentru 24 de ore în care stăm la dispoziţia beneficiarului, costul serviciilor este de 25euro X 24 de ore = 600 euro)

♦dacă este necesară deplasarea în ţară, preţul este de 35 de euro pe ora de lucru (prin oră de lucru a se înţelege timpul în care ne aflăm la dispoziţia beneficiarului, iar nu ora de filmare în sine. Spre exemplu, pentru 24 de ore în care stăm la dispoziţia beneficiarului, costul serviciilor este de 35euro X 24 de ore = 840 euro), la care se va adăuga preţul pentru transport, acesta realizându-se numai cu automobilul proprietate personală a prestatorului, şi care însumează 0,6 RON/KM.

♦dacă este necesară deplasarea în afara teritoriului ţării, preţul este de 50 de euro pe ora de lucru (prin oră de lucru a se înţelege timpul în care ne aflăm la dispoziţia beneficiarului, iar nu ora de filmare în sine. Spre exemplu, pentru 24 de ore în care stăm la dispoziţia beneficiarului, costul serviciilor este de 50 euro X 24 de ore = 1200 de euro), iar beneficiarul este obligat să asigure atât transportul (cu mijlocul său de transport), cât şi cazarea si masa atât pentru prestator cât şi pentru o/un însoţitoare/însoţitor al acestuia.

•copii după DVD-uri:

 

♦pentru evenimente precum nunţi, botezuri, diferite petreceri private etc.: 28 RON/copie

♦pentru evenimente precum excursii, documentare etc., pe teritoriul ţării: 46 RON/copie

♦pentru evenimente precum excursii, documentare etc., în afara teritoriului ţării: 32 EURO/copie

♦pentru evenimente precum lunile de miere ale tinerilor căsătoriţi, pe teritoriul ţării: 104 RON/copie

♦pentru evenimente precum lunile de miere ale tinerilor căsătoriţi, pe teritoriul ţării: 100 EURO/copie

♦pentru videoclipuri realizate pe teritoriul ţării: 300 RON/copie

♦pentru videoclipuri realizate în afara teritoriului ţării: 212 EURO/copie

•copii după fotografii:

 

♦pentru evenimente precum nunţi, botezuri, diferite petreceri private etc.: 1,22 RON/copie

♦pentru evenimente precum excursii, documentare etc., pe teritoriul ţării: 2 RON/copie

♦pentru evenimente precum excursii, documentare etc., în afara teritoriului ţării: 3,23 RON/copie

♦pentru evenimente precum lunile de miere ale tinerilor căsătoriţi, pe teritoriul ţării: 4 RON/copie

♦pentru evenimente precum lunile de miere ale tinerilor căsătoriţi, pe teritoriul ţării: 4,22 RON/copie

•vezi aici mostre foto din activitatea noastră de până acum:

 

•vezi aici mostre video din activitatea noastră de până acum:

 filmari video profesionale 1 

filmari video profesionale 2

filmari video profesionale 3

•descarcă de aici contractul pentru prestări servicii publicitare speciale (foto-video), în format jpg:


Comenteaza articolul

(required)

(required)Ziarele PubliPro


Pentru a citi un ziar dati click pe sigla lui...